Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεισόδια έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα

Συγκεντρώθηκε κόσμος μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Μολότοφ και χημικά. «Δεν ήταν λάθος ούτε κακιά στιγμή, τα κέρδη τους μπαίνουν πιο πάνω απ' τη ζωή», γράφουν τα πανό. Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη.

Επεισόδια έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού και Πετμέζά στο κέντρο της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκε κόσμος μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο σημείο, ειδικότερα, ξέσπασε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και αστυνομικών δυνάμεων, με μολότοφ και χρήση χημικών. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.000 άτομα.

 Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό όπου γράφουν: «Δεν ήταν λάθος ούτε κακιά στιγμή, τα κέρδη τους μπαίνουν πιο πάνω απ' τη ζωή» και «Οι νεκροί μας, τα κέρδη τους».

Λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, η ΕΛΑΣ το απόγευμα προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της οδού Καλλιρόης στο ρεύμα προς Αθήνα και στη συμβολή της οδού Πετμεζά με τη λεωφόρο Συγγρού. Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε καθιστική διαμαρτυρία και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Νέοι, ως επί το πλείστον φοιτητές, κάθισαν μπροστά σε πολλά μπουκέτα και λουλούδια που έχουν τοποθετηθεί για να τιμήσουν τη μνήμη όσων χάθηκαν.

Ήταν πάνω από 2-3.000 οι νέοι που συγκεντρώθηκαν για δηλώσουν την πικρία και την απόγνωσή τους. Πολλοί απ' αυτούς έχουν κάποιον γνωστό ή φίλο που είτε ήταν επιβάτης και διασώθηκε είτε αγνοείται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ, ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v