Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο «δικηγόρος του διαβόλου» αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καϊλή

Ο δικηγόρος του μακελάρη του Μπατακλάν αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού. Παραιτήθηκε από την υπόθεση ο Αντρέ Ριζόπουλος.

Ο «δικηγόρος του διαβόλου» αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καϊλή

Ο πρώην δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι το 2015, θα αναλάβει την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή

Ο Σβεν Μέρι (φωτ) δήλωσε στο Politico ότι θα αντικαταστήσει τον Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος εκπροσωπούσε μέχρι τώρα την Καϊλή. 

«Παίρνω την σκυτάλη» ανέφερε ο Μέρι. 

Ο πρώην δικηγόρος της Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλος, επιβεβαίωσε στο Politico ότι δεν εκπροσωπεί πλέον την Ελληνίδα ευρωβουλευτή. 

Όπως αναφέρει το Politico, ο Μέρι είναι γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο, τόσο λόγω των υψηλού προφίλ πελατών του καθώς και των δημόσιων εμφανίσεών του. 

Εκτός Βελγίου, ο Μέρι είναι κυρίως γνωστός ως ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Αμπντεσλάμ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φόνο για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015. 

Ήταν ήδη γνωστός ως ο «δικηγόρος του διαβόλου» λόγω προηγούμενων πελατών του όπως ο Φουάντ Μπελκασέμ, ο οποίος στρατολογούσε νεαρούς άντρες για το Ισλαμικό Κράτος. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v