Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι των μουσείων

Στάση εργασίας την Παρασκευή, διαδήλωση την Κυριακή και 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που μετατρέπει τα μεγάλα μουσεία σε ΝΠΔΔ, ανακοίνωσε ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς & Νήσων.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι των μουσείων

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:30 στο κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας προκήρυξε για αύριο Παρασκευή 10/2 ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς & Νήσων. Επίσης, προκήρυξε 24ωρη απεργία την Δευτέρα 13/2, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τη μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Επιπλέον, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή 12/2 από τις 10 π.μ. και εξής στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, καθώς και τους πολίτες της Αθήνας, την Κυριακή 12/2, από τις 11:30 να διαδηλώσουν μαζί έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v