Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η συνταγή για να γίνουν τα όνειρα πράξη

Καθώς μεγαλώνουμε εξελίσσονται οι ανάγκες, αλλά και τα όνειρά μας. Χρειάζεται όμως κάποιος να είναι βρίσκεται δίπλα μας για να γίνουν πράξη.

Η συνταγή για να γίνουν τα όνειρα πράξη

Καθώς μεγαλώνουμε εξελίσσονται οι ανάγκες, αλλά και τα όνειρά μας. Χρειάζεται όμως κάποιος να είναι βρίσκεται δίπλα μας για να γίνουν πράξη.

Οσο και αν μεγαλώσουν οι άνθρωποι κάνουν όνειρα και αυτά δημιουργούν ανάγκες. Η ζωή άλλωστε είναι πάντα μπροστά και εξελίσσεται δημιουργώντας νέες απαιτήσεις.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σταθεί δίπλα μας και να φροντίσει αυτά που έχουν σημασία. Και καμιά φορά να «μεγαλώνει» μαζί μας έχοντας έτσι τη δυνατότητα να καλύπτει τις νέες ανάγκες και να προσφέρει ασφάλεια.

Η ΝΝ Hellas με την εμπειρία της και με πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας στην ασφαλιστική αγορά, συνεχίζει να μεγαλώνει. Με την συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife) γίνεται η μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Μπορεί έτσι να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, φροντίζοντας όσα έχουν για εκείνους σημασία.

Την παραπάνω πραγματικότητα περιγράφει εύγλωττα η νέα ταινία της NN Hellas. Εμπνέει με παραδείγματα ανθρώπων που συνεχίζουν να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω.

Πέντε αληθινοί πρωταγωνιστές «ξεδιπλώνουν» τις ιστορίες και τα όνειρά τους στον φακό. Παρακολουθούμε έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο που θα νικάει τον χρόνο, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπάει, τη χειμερινή κολύμβηση. Εμπνεόμαστε από ένα νεαρό ζευγάρι που έχει επιλέξει τη ζωή στο χωριό και έχει ανοίξει τη δική του φάρμα, όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τους, με όνειρο η οικογένειά τους και η φάρμα τους να μεγαλώσει περισσότερο.

Από την άλλη, ένας άνθρωπος περίπου 50 ετών δε σταματά να εκφράζεται μέσω του χορού, όσο κι αν μεγαλώνει, ενώ μια νέα κοπέλα - η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο - θέλει, όταν μεγαλώσει να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της. Την ανατροπή έρχεται να κάνει ένας νεαρός πρωταγωνιστής, που, ενώ έχει πολλά ακόμα να μάθει από τον παππού του και συνονόματό του, δηλώνει ότι είναι ήδη μεγάλος.

Η ΝΝ Hellas συνεχίζει να στηρίζει τις επιλογές μας, επιτρέποντάς μας να ακολουθούμε τις αξίες και τα όνειρά μας.

Γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά !

 

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v