Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποια είναι η ομάδα ελέγχου για την παρακολούθηση του Θανάση Κουκάκη

Ολα τα ονόματα που θα διερευνήσουν την υπόθεση παρακολούθησης από την ΕΥΠ του κινητού του δημοσιογράφου, όπως αποφάσισε η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών. Ερευνα για το λογισμικό Predator της Cytrox (Intellexa).

Ποια είναι η ομάδα ελέγχου για την παρακολούθηση του Θανάση Κουκάκη

Τη συγκρότηση ομάδας ελέγχου για την παρακολούθηση από την ΕΥΠ του κινητού του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη αποφάσισε η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Συγκεκριμένα η ΑΔΑΕ, όπως αναφέρει με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, θα διερευνήσει τη δεύτερη παρακολούθησή του με το λογισμικό Predator της Cytrox (Intellexa). Βάσει της εντολής ελέγχου θα διενεργηθεί έρευνα στην εταιρεία που εμπορεύεται το λογισμικό παρακολούθησης.

Η ομάδα ελέγχου που θα εξετάσει το θέμα της παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη αποτελείται από τους εξής:

  • Δημήτριο Βέργαδο (Τακτικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ), με αναπληρωματικό τον Δαμιανό Χατζηαντωνίου (Αναπληρωματικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ)
  • Στέφανο Γκρίτζαλη (Τακτικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ), με αναπληρωματικό τη Βασιλική Διαμαντοπούλου (Αναπληρωματικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ),
  • Γεώργιο Μπακάλη (Τακτικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ), με αναπληρωματικό τον Σπυρίδωνα Σκουλαρίκη (Αναπληρωματικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ)
  • Αικατερίνη Παπανικολάου (Τακτικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ), με αναπληρωματικό τον Γεώργιο Μισαηλίδη (Αναπληρωματικό Μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ)
  • Παναγιώτη Μπάμπαλη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διασφάλισης Υποδομών και Απορρήτου Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό/ΑΔΑΕ, με καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v