Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα στοιχεία για σεξουαλική παρενόχληση έλαβε ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας θα αξιολογήσει τις νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ και θα διαχωρίσει τις περιπτώσεις όπου περιγράφονται μη παραγεγραμμένα ποινικά αδικήματα.

Νέα στοιχεία για σεξουαλική παρενόχληση έλαβε ο εισαγγελέας

Στοιχεία για νέες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης προσκόμισε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας. Οι φάκελοι με τα νέα στοιχεία θα παραδοθούν στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Τσαρούχας προσέρχεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ προσκόμισε στοιχεία και καταγγελίες, εκ των οποίων τρεις κρίνονται ποινικά σημαντικές. Οι δύο καταγγελίες στρέφονται σε βάρος πασίγνωστου πρωταγωνιστή, ενώ η τρίτη σε βάρος γνωστού συναδέλφου του, το όνομα του οποίου δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις καταγγελίες, αν και εμφανίζονταν να περιέχουν στοιχεία για βιασμό και απόπειρα βιασμού, προς το παρόν φαίνεται πως παραπέμπουν σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο εισαγγελέας, όπως και την προηγούμενη φορά, θα αξιολογήσει τις νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ και θα διαχωρίσει τις περιπτώσεις όπου περιγράφονται μη παραγεγραμμένα ποινικά αδικήματα, ώστε στη συνέχεια να διενεργήσει έρευνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v