Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εφεση για μικρότερη ποινή από τον συνήγορο του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής

«Εξακολουθώ να αγνοώ πού είναι ο εντολέας μου», είπε ο συνήγορος του Χρ. Παππά. Οταν ρωτήθηκε αν ο καταδικασθείς προτίθεται να παραδοθεί σύντομα, απάντησε: «Όλες οι αποφάσεις μπορούν να αναθεωρηθούν αλλά έως τώρα δεν έχω γνώση για αλλαγή προθέσεων».

Εφεση για μικρότερη ποινή από τον συνήγορο του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής

Eφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του ο φυγόποινος υπαρχηγός της οργάνωσης Χρήστος Παππάς.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του Περικλής Σταυριανάκης: «Ασκήθηκε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης κι έτσι μαζί με άλλες εφέσεις ανοίγει ο δρόμος για το εφετείο».

Ο Περικλής Σταυριανάκης υποστήριξε ότι εξακολουθεί να αγνοεί που είναι ο εντολέας του, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Χρήστος Παππάς προτίθεται να παραδοθεί είπε ότι: «Όλες οι αποφάσεις μπορούν να αναθεωρηθούν αλλά έως τώρα δεν έχω γνώση για αλλαγή προθέσεων».

Ο Χρήστος Παππάς που παραμένει άφαντος με την αστυνομία να μην τον έχει ακόμη εντοπίσει είχε διαμηνύσει μέσω του συνηγόρου του ότι πρόθεση του είναι να μην εμφανιστεί πριν την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. 

Την ίδια ώρα μεγαλύτερες ποινές μεγαλύτερες ποινές στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ζητά η πολιτική αγωγή με έφεση που κατέθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v