Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη φυλακή τρία μέλη της σπείρας που εμπλέκονται στον φόνο Σταματιάδη

Η σπείρα, στην οποία αποδίδονται 44 διαρρήξεις και ληστείες, συνδέθηκε με το φόνο του επιχειρηματία εξαιτίας ενός αγριογούρουνου.

Στη φυλακή τρία μέλη της σπείρας που εμπλέκονται στον φόνο Σταματιάδη

Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους ως μέλη της σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις και ληστείες ,μεταξύ των οποίων και αυτή η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μόνο ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος μάλιστα πάσχει από αναπηρία.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει κατονομαστεί από συνεργούς του ως ο" τσιλιαδόρος" της σπείρας και έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις, ωστόσο φέρεται να μην είχε καμία συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.Η πλειοψηφία των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχει ήδη ομολογήσει προανακριτικά τη συμμετοχή της στην εγκληματική οργάνωση.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του επιχειρηματία παραμένει καταζητούμενος καθώς λίγες ώρες μετά το έγκλημα πέρασε τα σύνορα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία. Ένα ακόμη άτομα έχει συλληφθεί στο Βέλγιο και αναμένεται η έκδοσή του, ενώ ένα τρίτος καταζητείται.

Η σπείρα, στην οποία αποδίδονται 44 διαρρήξεις και ληστείες, συνδέθηκε με το φόνο του επιχειρηματία εξαιτίας ενός αγριογούρουνου. Μέλη της οργάνωσης πήγαιναν στη Σπάρτη για διάρρηξη και στη διαδρομή είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά τους ένα αγριογούρουνο. Ένας από τους κατηγορούμενους πυροβόλησε το ζώο με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στο φόνο Σταματιάδη. Οι κάλυκες βρέθηκαν από την αστυνομία όταν οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα μετά την αποτυχημένη διάρρηξη ενός ATM.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v