Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρά

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δημοσιογράφου ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και όρισε ρητή δικάσιμο Η μήνυση είχε υποβληθεί χθες από τον πρώην πρωθυπουργό.

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρά

Σε ρητή δικάσιμο, στις 16 Απριλίου, θα δικαστεί ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης αναφορικά με τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς .

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και όρισε ρητή δικάσιμο. Στη συνέχεια διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αποχωρώντας ο κ. Βαξεβάνης ειπε προς τους δημοσιογράφους «καλή τύχη στον κ. Σαμαρά εχει να αντιμετωπίσει δύσκολες κατηγορίες 

Σημειώνεται ότι η μήνυση είχε υποβληθεί χθες από τον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος είχε αθωωθεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, με πλειοψηφία 2-1, για όσα είχε υποστηρίξει για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Έδρα, ο Κώστας Βαξεβάνης παραδόθηκε και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, όπως υποστηρίζει το «Κουτί της Πανδώρας».

Χθες συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξαν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v