Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβλήθηκε η δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, ότι μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση και την ... ανοργανωσιά, το δικαστήριο, έκανε δεκτό το αίτημα του Ιταλού διαχειριστή για άρση του περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί.

Αναβλήθηκε η δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

Αναβλήθηκε για τις 26 Μαρτίου του 2018 , λόγω.... έλλειψης διερμηνέων, η εκδίκαση της υπόθεσης του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη τον Απρίλιο του 2014 σε λούνα παρκ στο Ελληνικό και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι 13 ετών και να τραυματιστεί σοβαρά η μικρότερη αδελφή του.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατον λόγω μη ανεύρεσης διερμηνέων.
Αρχικά δεν μπορούσε να βρεθεί διερμηνέας για τους δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων, υπηκόων Μπαγκλαντές οι οποίοι ήταν οι χειριστές των παιχνιδιών του λούνα παρκ.

Αφού εξαντλήθηκε ο κατάλογος χωρίς να ανευρεθεί διερμηνέας ο συνήγορος τους έφυγε από την δικαστική αίθουσα που βρίσκεται στο Πρωτοδικείο, στην οδό Δέγλερη και πήγε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου και τελικώς βρήκε διερμηνέα.

Στη συνέχεια ωστόσο προέκυψε και πάλι πρόβλημα όταν ο Ιταλός χειριστής του εξοπλισμού δήλωσε οτι επίσης επιθυμεί διερμηνέα. Μέχρι να επιλυθεί και αυτό το ζήτημα, ο διερμηνέας από το Μπαγκλαντές έφυγε.

Η εισαγγελέας, κατόπιν αυτών, πρότεινε την αναβολή της δίκης προκειμένου να κληθούν διερμηνείς και στις δύο γλώσσες, και η πρότασή της έγινε δεκτή.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, ότι μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση και την ... ανοργανωσία, το δικαστήριο, έκανε δεκτό το αίτημα του Ιταλού διαχειριστή για άρση του περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί, ενώ τροποποίησε και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ που έχει επιβληθεί στον διαχειριστή της εγκατάστασης, μειώνοντάς τη συχνότητα από δύο φορές το μήνα, σε μία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v