Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποζημιώνεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος που του έκαψαν το αυτοκίνητο

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο υπουργός, καταδίκασε την επίθεση, και σημείωσε την πρόθεσή του να προβεί σε ενέργειες για τη θωράκιση των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Αποζημιώνεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος που του έκαψαν το αυτοκίνητο

Την πρόθεσή του να αποζημιώσει τον σωφρονιστικό υπάλληλο του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού ο οποίος υπέστη εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταυρος Κοντονής.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο υπουργός, καταδίκασε την επίθεση, και σημείωσε την πρόθεσή του να προβεί σε ενέργειες για τη θωράκιση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και την έμπρακτη συνδρομή σ’ αυτούς.

«Ο αγώνας για φυλακές με ασφάλεια, ανθρωπισμό και διαφάνεια αποτελεί ακλόνητη κυβερνητική επιλογή, η οποία δεν πρόκειται να καμφθεί από οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού», δήλωσε ο υπουργός. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχης Φυτράκης και η διευθύντρια του Ψυχιατρείου Κρατουμένων Χαρα Κουτσομιχάλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v