Η Κέρκυρα μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό

Μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι «Φαίακες» σταμάτησαν και τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με τον Μπεργκ, αλλά οι νησιώτες ισοφάρισαν το ματς με τον Επστάιν.

Η Κέρκυρα μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η Κέρκυρα, αφού μετά τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στο νησί των Φαιάκων, έβαλαν «στοπ» και στον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντάς τον σε ισοπαλία (1-1).

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους “πράσινους”, με γκολ του Μπεργκ στο 22ο λεπτό, στη συνέχεια το ματς στράβωσε. Αρχικά με το γκολ – απάντηση του Επστάιν στο 29ο λεπτό και στη συνέχεια με τους δύο τραυματισμούς, του Χουλτ (33′) και του Λέτο (58′), με αποτέλεσμα τα πλάνα του Ουζουνίδη να γίνουν άνω κάτω.

Η Κέρκυρα σ’ ένα ακόμη ματς ήταν πολύ καλά διαβασμένη και παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και απείλησε ακόμη και με νίκη.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (88′ Γεωργίου), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (74′ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (81′ Κόντος), Ντιόγκο, Ντουαλά

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ (33’ λ. τραυμ. Χουχούμης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (46’ Λέτο, 60’ λ. τραυμ. Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v