O Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους Έλληνες για το 1ο All Star Game

O Greek Freak είναι οριστικά ο πρώτος Ελληνας μπασκετμπολίστας που θα συμμετέχει ως βασικός στη γιορτή του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Το μήνυμα που ανέβασε στο twitter.

O Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους Έλληνες για το 1ο All Star Game
Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και τη... διαρροή των αποτελεσμάτων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στο All Star Game του ΝΒΑ που θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη, στη βασική πεντάδα με την ομάδα της Ανατολής μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Ο 22χρονος διεθνής πόιντ-φόργουορντ και σταρ των Μπακς θα είναι στην ίδια πεντάδα με τους Ιρβινγκ, Μπάτλερ, Ντε Ρόζαν και φυσικά τον Λε Μπρον Τζέιμς. Starters στην ομάδα της Δύσης θα είναι οι Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν, Λέοναρντ και Ντέιβις.

Ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς έφτασε τις 1.604.463 ψήφους και συνολικά τερμάτισε έκτος στην συνολική κατάταξη και τρίτος στην Ανατολή!

Περισσότερες ψήφους από τον Αντετοκούνμπο είχαν οι Λε Μπρόν Τζέιμς (1.893.751), Στεφ Κάρι (1.848.121), Τζέιμς Χάρντεν (1.771.375), Κέβιν Ντουράντ (1.768.185) και Κάιρι Ίρβινγκ (1.696.769).

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Έλληνας άσος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter, έστειλε στον ελληνικό λαό ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ’ ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να κάνω πραγματικότητα… Το εκτιμάω απίστευτα πολύ! Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ευχαριστώ Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v