Ρεσιτάλ λαθών στο αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο, χωρίς γκολ!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο 0-0 σ’ ένα παιχνίδι όπου έβγαιναν φάσεις με το σταγονόμετρο και μόνο από λάθη των αμυντικών, αλλά και αυτές σπαταλήθηκαν.

Ρεσιτάλ λαθών στο αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο, χωρίς γκολ!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στη Λεωφόρο, σ’ ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί. Οι δύο ομάδες δημιουργούσαν φάσεις μόνο από “τσαφ” των αντιπάλων τους. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο από λάθη του Ευαγγέλου και του Ο. Βλαχοδήμου και ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη από γκάφες των Κολοβέτσιου και Ντίντακ.

Το περίεργο είναι ότι ότι παρά τις στραβοκλωτσιές, όσοι βρέθηκαν σε βολής είτε ήταν άστοχοι, είτε αιφνιδιάστηκαν και την πάτησαν…

Στο 3’ από λάθος του Ευαγγέλου (γύρισμα προς τα πίσω), ο Μάνταλος από πλάγια θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Στο 32’ από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, ο Μαρινάκης λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε.

Στο 37′ από ασίστ του Βιγιαφάνιες, ο Λέτο βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα, ο οποίος πρόλαβε και βγήκε γρήγορα και έδιωξε το κοντινό σουτ του Αργεντινού. Στο 40’ ο Λαμπρόπουλος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι άγγιξε το γκολ, αλλά ο Ευαγγέλου έδιωξε με το σώμα. Στο 56’ από γύρισμα του Βλαχοδήμου, ο Ντίντακ γλίστρησε η μπάλα έφτασε στον Βιγιαφάνιες που έκανε κοντινό σουτ όμως ο Μπάρκας έδιωξε με το δεξί χέρι. Και στο 64′ από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ ο Λέτο βγήκε μόνος με τον Μπάρκα (πλάγια), αλλά ο τερματοφύλακας της Ένωσης βγήκε έγκαιρα και παραχώρησε πλάγιο με ωραίο τάκλιν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ, 4-4-2): Ο.Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π.Βλαχοδήμος (72′ Μπουμάλ), Λέτο, Μπεργκ

ΑΕΚ (ΖΟΣΕ ΜΟΡΑΙΣ, 4-3-3): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (76′ Γιόχανσον), Μάνταλος, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος (68’ Βάργκας), Πέκχαρτ (68’ Αλμείδα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v