Ο Πλατανιάς έβαλε μπλόκο στο σερί του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με δύο γκολ του Ιντέγε, αλλά οι Χανιώτες «απάντησαν» με τον Γιακουμάκη και τον Μανούσο και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα!

Ο Πλατανιάς έβαλε μπλόκο στο σερί του Ολυμπιακού

Στα Περιβόλια στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός, αφού ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον Πλατανιά. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να «καθαρίζουν» το παιχνίδι με τα δύο τέρματα του Ιντέγε.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά κι άνοιξαν το σκορ ύστερα από τραγικό διώξιμο και λάθος του Μπανανά όπου η μπάλα κόντραρε στον Ιντέγε και κατέληξε στα δίχτυα μόλις στο 3’. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Πλατανιά, που είδε και πάλι τον Νιγηριανό να βρίσκει δίχτυα με κοντινό πλασέ, αυτή την φορά ύστερα από ασίστ του Ντε λα Μπέγια στο 13’.

Μετά το 2-0 το ματς «άνοιξε» αφού ο Γιώργος Παράσχος ρίσκαρε και οι Χανιώτες έκαναν το 2-2 μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά, ο Γιακουμάκης με παλικαρίσια προσπάθεια έβαλε πλάτη τον Βιάνα και μείωσε με ωραίο σουτ (36’) και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι ύστερα από παράβαση του Λεάλι (σωστή) και ο Μανούσος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» (39’) διαμορφώνοντας παράλληλα το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Πειραιώτες στάθηκαν άτυχοι στο 68’ όταν ο Μανθάτης έπειτα και από την παρέμβαση του Σωτηρίου είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74’ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68’ Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (81’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Μανθάτης (71’ Καρντόσο), Μάριν (61’ Ανδρούτσος), Ιντέγε

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v