Η Βέροια έβαλε σε μπελάδες τον Λεβαδειακό

Η ομάδα της Ημαθίας πέτυχε τη 2η νίκη στο Πρωτάθλημα και πλησίασε σε απόσταση βολής τους Βοιωτούς για το πλαίσιο της 11η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League.

Η Βέροια έβαλε σε μπελάδες τον Λεβαδειακό

Η Βέροια νίκησε τον Λεβαδειακό με 2-0 και πήρε βαθιά ανάσα στο ντεμπούτο του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο των Βοιωτών, που μετρούν 6 σερί ήττες.

Οι γηπεδούχοι μετά το μισάωρο ανέβασαν την απόδοσή τους, κυκλοφόρησαν τη μπάλα παίζοντας κυρίως από τα άκρα και στην δεύτερη τους καλή επιθετική προσπάθεια στο 35΄ βρήκαν στόχο με τον Μίλιεβιτς να κάνει το 1-0.

Η Βέροια με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 2-0 με τον Καπετάνο και έκοψε τα πόδια των παικτών του Λεβαδειακού, οι οποίοι πάντως έψαξαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ αλλά για κακή τους τύχη έπεφταν πάντα πάνω στον πολύ καλό Καντιμοίρη.

ΒΕΡΟΙΑ (ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, 4-2-3-1 ): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασιγκμπά, Καλί, Μαλόν, Μπαλάφας, Άρτσε (89΄Μελίσσης) , Λινάρδος (92΄Μαυριάς), Μίλιεβιτς (80΄Τόμας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 4-2-3-1): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί Τριποτσέρης (55΄Βασιλείου), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (69΄Μαχαίρας), Καλτσάς, Καψάσκης ( 75΄Λάτσι), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v