O Oλυμπιακός ανακοίνωσε τον Ανσαριφάρντ

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων, διαψεύσεων και ελιγμών, ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του του Ιρανού επιθετικό, καταβάλοντας τη ρήτρα των 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο.

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε τον Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο, με τους «ερυθρόλευκους» να επισημοποιούν τον «γάμο» με μια λακωνική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ».

Ο Ιρανός επιθετικός, που έχει κάνει ένα εντυπωσιακό τετράμηνο με τον Πανιώνιο, ήταν μήλο της έριδος μεταξύ των «μεγάλων», με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει την καλύτερη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος επέλεξε τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τη ρήτρα των 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο.

Μάλιστα, ο Ιρανός επιθετικός σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα, αφού θα βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη για να γνωρίσει τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες.

Το γεγονός ότι ο Ανσαριφάρντ θα ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό, διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν, που ήθελαν να παραμένει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v