Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Κισσαμικό

Με δύο κεφαλιές του Μπεργκ και του Λέτο και μ’ ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργεντινο, oι «πράσινοι» πήραν τη νίκη κόντρα στους Χανιώτες και έκαναν τη ρεβάνς τυπική διαδικασία.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Κισσαμικό

Το πρώτο ημίxρονο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό προμήνυε προβλήματα για τους «πράσινους». Ωστόσο στην επανάληψη το «τριφύλλι» γκάζωσε και έφτασε σε μια άνετη νίκη με 3-0 και λογικά εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

H διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων έσπασε στο 50’ όταν από συνεργασία Βιγιαφάνιες και Βλαχοδήμου, ο δεύτερος γύρισε τη μπάλα μέσα στη περιοχή, με τον Μπεργκ να νικάει τους αμυντικούς του Κισσαμικού και ν’ ανοίγει το σκορ.

Στο 75’ από εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες, ο Λέτο με μακρινή κεφαλιά κρέμασε τον Λαζαρίδη και έγραψε το 2-0! Ο Αργεντινός, o oποίος είχε δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό και με τη Κέρκυρα (1-0), διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βλαχοδήμος από ανατροπή του Λαζαρίδη.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (76’ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (59’ Λέτο), Βλαχοδήμος, Μπεργκ (79’ Ρινάλντι).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (77’ Σταθάκης), Κίκε, Ποκόνγκ (70’ Θέος), Μίλιτς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v