Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας (0-2) από το Αγρίνιο

Ο «δικέφαλος του βορρά» δεν άφησε περιθώρια στον Παναιτωλικό και με γκολ των Κίτσιου και Αθανασιάδη πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας (0-2) από το Αγρίνιο

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει ουσιαστικά από σήμερα ο ΠΑΟΚ, αφού με γκολ των Κίτσιου και Αθανασιάδη νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι διεξήχθη σ’ έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που προηγήθηκε και δημιούργησε νερόλακους που δεν επέτρεπαν την μπάλα να κυλήσει όπως έπρεπε.

Στο 77’ ο Λέοβατς έκανε μία σέντρα από τα αριστερά, κανείς αμυντικός του Παναιτωλικού δεν κατάφερε να διώξει και ο Κίτσιου με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, πέτυχε το 0-1. Ο «δικέφαλος του βορρά» καθάρισε το ματς λίγο αργότερα όταν ο Μύγας ανέτρεψε τον Μυστακίδη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει σωστά το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασιάδης και… 2-0 (84’).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα για τον ΠΑΟΚ, η επιστροφή του Έργκους Κάτσε, ο οποίος έπειτα από ένα εξάμηνο στην Τσεχία και την Βικτόρια Πλζεν, έπαιξε ξανά με τη φανέλα του Δικεφάλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87’ Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (70’ Κλέσιο), Μάρκος Πάολο (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιός, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Βλ. Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Τσίμιροτ (89’ Κάνιας), Πέλκας (63’ Κάτσε), Σάκχοφ, Μυστακίδης, Κουλούρης (46’ Αθανασιάδης).

*Λόγω του χιονιά αναβλήθηκαν οι πέντε από τις οκτώ αναμετρήσεις του Κυπέλλου: Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Ξάνθη –ΟΦΗ, Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – Ατρόμητος. Αύριο είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v