Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Μιούρα σε ηλικία 49 ετών

Ο βετεράνος επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει 89 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας, θα κάνει τη 32η επαγγελματική του σεζόν, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ!

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Μιούρα σε ηλικία 49 ετών

Όσοι περίμεναν ότι ο Καζουγιόσι Μιούρα θα έβαζε στο... ράφι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπεσαν έξω, αφού ο Ιάπωνας άσος θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο σε ηλικία 49 ετών!

Ο Μιούρα ο οποίος γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1967 ανακοίνωσε ότι θα αγωνίζεται και το 2017!

Ο... βετεράνος επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει 89 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και έχει πετύχει 55 γκολ και στο παρελθόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην Ασία, ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του με τη Γιοκοχάμα FC, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της πατρίδας του και στην οποία πήγε όταν ήταν 38 χρόνων.

Έτσι, η νέα σεζόν θα είναι η 32η στην πλούσια καριέρα του Μιούρα, ο οποίος πέρυσι είχε 20 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

«Ελπίζω ότι με την βοήθεια όλων όσοι είναι στην ομάδα θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν να παλεύω για το καλύτερο. Μου έχουν δείξει έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και χαίρομαι γι' αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του Μιούρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v