Ο Αστέρας νίκησε με 2-0 στα Τρίκαλα

Οι Αρκάδες επικράτησαν της θεσσαλικής ομάδας με σκόρερ τους Καλτσά και Κώτσιρα και με δεδομένο ότι η ρεβάνς θα γίνει στη Τρίπολη είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Aναβλήθηκαν οι αγώνες Άρης - Ολυμπιακός και Λεβαδειακός -ΑΕΚ.

Ο Αστέρας νίκησε με 2-0 στα Τρίκαλα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-0 στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της φάσης των 16 του Κυπέλλου.

Οι δυο ομάδες μπήκαν προσεχτικά στον αγωνιστικό χώρο λόγο του πάγου σε ορισμένα σημεία που εγκυμονούσε κινδύνους τραυματισμού με τους γηπεδούχους να δείχνουν διάθεση να πιέσουν όμως τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30΄ με τον Δημούτσο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Τελικά οι Αρκάδες στην δεύτερη του καλή ευκαιρία βρήκαν στόχο όταν σε σουτ του Ιωαννίδη, ο Σιδεράκη δεν έδιωξε σωστά με τον Καλτσά να το εκμεταλλεύεται και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 39΄ .

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους οι παίκτες του Ελευθερόπουλου θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων όμως ο Σιδεράκης νίκησε και τον Καλτσάς στο τετ α τετ που είχαν και το Κώτσιρα στη συνέχεια.

Αυτό φαίνεται πως το κράταγε ο παίκτης του Αστέρα και στο 50΄μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ιγκλέσιας ο Κώτσιρας με πλασέ έκανε το 0-2 και πήρε το…αίμα του πίσω.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67΄Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46΄Μαρουκάκης) , Γιαννιτσάνης (79΄Κουσκούνας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58΄Μπαστιάνος), Ντουντού (71΄Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52΄Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς

* Λόγω της ακαταλληλότητας των γηπέδων λόγω του χιονιά αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις του Άρη με τον Ολυμπιακό και του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v