Έπεσε η οροφή του κλειστού της Κύμης

Θλίψη στην ομάδα που εκπροσωπεί την Εύβοια στη Basket League από την καταστροφή στην ιστορική της έδρας. Διαλύθηκε η οροφή από τους τόνους του πάγου που δημιουργήθηκε από τη συνεχή χιονόπτωση.

Έπεσε η οροφή του κλειστού της Κύμης

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει ο χιονιάς σε ολόκληρη την επικράτεια, με την περιοχή της Εύβοιας να δοκιμάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ακόμη και το κλειστό "Ν. Μαρίνος» στη Κύμη υπέστη τεράστιες ζημιές, αφού από το βάρος του χιονιού υποχώρησε και διαλύθηκε! Ευτυχώς στο γήπεδο δεν ήταν κάποιος άνθρωπος και δεν είχαμε χειρότερα...

Το κλειστό της Κύμης είναι η φυσική έδρα της ομάδας που βρίσκεται από φέτος στα μεγάλα σαλόνια στη Basket League και γι’ αυτό αγωνίζεται στο κλειστό της Χαλκίδας.

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος σοκαρισμένος από το γεγονός, έγραψε στο facebook: "Μεγάλη στεναχώρια και θλίψη στην ψυχή όλων εκείνων που δώσαμε όλο μας το είναι τα τελευταία χρόνια μέσα σε αυτό το κλειστό - σπίτι μας- για το μεγαλείο του Κουμιώτικου μπάσκετ και γενικότερα του ευβοϊκου αθλητισμού".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v