O Λέτο έβγαλε τον Παναθηναϊκό από τον χιονιά

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο 83ο λεπτό και έβγαλε το «τριφύλλι» από το αδιέξοδο και το μπλόκο της Κέρκυρας και της ισχυρής χιονόπτωσης!

O Λέτο έβγαλε τον Παναθηναϊκό από τον χιονιά

Ο Σεμπάστιαν Λέτο χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ για τους “πράσινους” στο 83ο λεπτό. Το ματς είχε στραβώσει για τα καλά για τους “πράσινους”, αφού ο χιονισμένος αγωνιστικός χώρος σε συνδιασμό με την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του Ουζουνίδη, έκαναν εύκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων που έδειξαν ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

Ωστόσο ο Αργεντινός είχε διαφορετική άποψη και έτσι ο Παναθηναϊκός επανήλθε στη 2η θέση, παρέα με τη Ξάνθη και τον Πανιώνιο, αλλά πάντα στους -12 βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Στο α’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ακόμη και το εκπληκτικό σουτ του Κουρμπέλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη όλα έγιναν λευκά και μαζί “πάγωσαν” και οι ποδοσφαιριστές. Μέχρι που μίλησε ο Λέτο από μία καλή εκτέλεση κόρνερ του Βλαχοδήμου.

Η Κέρκυρα το πάλεψε μέχρι το τέλος να κλέψει τον βαθμό, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Μέστο, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής (λ. Ενοχλήσεων Π. Βλαχοδήμος), Κουρμπέλης, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες (86′ Μαρινάκης), Λέτο (90′ Ρέις) και Μπεργκ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Ντουαλά, Κοντός (69’ Επστάιν), Ανδρεόπουλος (86′ Γκόμεζ), Σιόντης, Ιωάννου και Ζαραδούκας.

Η 2η αγωνιστική
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-0
Βέροια – Ηρακλής (αναβλήθηκε)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 3-2
ΠΑΟΚ– ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-2
Πλατανιάς – Λάρισα 3-2
Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2
Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 1-0

Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 37
Παναθηναϊκός 25
Ξάνθη 25
Πανιώνιος 25
ΠΑΣ Γιάννινα 22
ΑΕΚ 21
Ατρόμητος 21
ΠΑΟΚ 20
Πλατανιάς 20
Παναιτωλικός 16
Αστέρας Τρίπολης 15
Κέρκυρα 13
Λάρισα 13
Λεβαδειακός 12
Βέροια 8
Ηρακλής 7

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v