Ο Πανιώνιος έβαλε πλώρη για... ψηλά, πέρασε 0-2 από το Αγρίνιο

Οι Νεοσμυρνιώτες με γκολ των Μασούντ και Μασούρα πήραν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και ανέβηκαν και πάλι στη 2η θέση! Οι Χανιώτες επικράτησαν με 3-2 της Λάρισας στα Περιβόλια και πλησίασαν στις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Πανιώνιος έβαλε πλώρη για... ψηλά, πέρασε 0-2 από το Αγρίνιο

Ο Πανιώνιος πέρασε και από το Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε πάλι στη 2η θέση.

Μετά από ένα ημίχρονο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 59ο λεπτό. Από εκτέλεση φάουλ του Φούντα από τα δεξιά, ο Τσοκάνης έδιωξε λανθασμένα πάνω στον Μασούντ, με τον Ιρανό σε κενή εστία να σκοράρει.

Στο 74’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Παναιτωλικού και έφτασε στον Μασούρα, ο οποίος από μέσα δεξιά με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87΄παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ Ρόσα (69΄Λουίς Ρότσα), Μουνιός (78΄Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας (89΄Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83΄Σαββίδης), Σιώπης, Μπεν (72΄Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Μασούντ

Πλατανιάς-Λάρισα 3-2

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πλατανιά, αφού μετά τον Παναθηναϊκό νίκησε και τη Λάρισα με 3-2. Στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου οι Χανιώτες προηγήθηκαν με τον Μουνάφο με εύστοχο πλασέ. Στο 54′ από κόρνερ του Γιορέντε, ο Πριντέτα με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους Κρητικούς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης μείωσε με πέναλτι από τα έντεκα βήματα.

Ωστόσο στο 76’ ο Πλατανιάς κλείδωσε τη νίκη όταν ο Ντεβέσα πάσαρε στον Μανούσο, ο οποίος απέφυγε τον Φατιόν και νίκησε τον Ξενοδόχοφ! Στις καθυστερήσεις η Λάρισα μείωσε σε 3-2, με κεφαλιά του Ναζλίδη αλλά δεν πρόλαβε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μπανανά, Βάντερσον, Πριντέτα, Μουνάφο, Μανούσος (89’ Γουνδουλάκης), Μενδρινός (70’ Ντεβέσα), Γιορέντε (83’ Ντίνας), Σίγκνεβιτς.

ΛΑΡΙΣΑ: Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τίκο (74’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46’ Ικάουνιεξ), Καπός, Γκαγιέχο, Ντέλετιτς (86’ Αναστασόπουλος), Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδης.

Η 2η αγωνιστική
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-0
Βέροια – Ηρακλής (αναβλήθηκε)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 3-2
ΠΑΟΚ– ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-2
Πλατανιάς – Λάρισα 3-2
Ξάνθη – Ολυμπιακός (8/1, 19.30)
Παναθηναϊκός – Κέρκυρα (9/1, 19.30)

H βαθμολογία
Ολυμπιακός 34
Ξάνθη 25
Πανιώνιος 25
Παναθηναϊκός 22
ΠΑΣ Γιάννινα 22
ΑΕΚ 21
Ατρόμητος 21
ΠΑΟΚ 20
Πλατανιάς 20
Παναιτωλικός 16
Αστέρας Τρίπολης 15
Κέρκυρα 13
Λάρισα 13
Λεβαδειακός 12
Βέροια 8
Ηρακλής 7

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v