Ο ΠΑΣ έφυγε με το διπλό από τη Τούμπα (0-1)

Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ο «δικέφαλος του βορρά» σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες και έτσι ηττήθηκε από τους Γιαννιώτες που άνοιξαν το σκορ με τον Τζημόπουλο (16’).Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή.

Ο ΠΑΣ έφυγε με το διπλό από τη Τούμπα (0-1)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο ΠΑΣ το έκανε μία φορά με τον Τζανόπουλο και επέστρεψε στα Γιάννινα με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!

Ο ΠΑΟΚ, όπως σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια του, μπήκε πολύ δυνατά και μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει πριν καλά-καλά βρουν οι παίκτες τις θέσεις τους μέσα στο γήπεδο. Το… γρήγορο γκολ ωστόσο ήρθε από την άλλη μεριά, καθώς μόλις στο 16’ ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τζημόπουλο κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ.

Και από εκεί και πέρα… καταιγισμός ευκαιριών για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Μόνο που ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ο Πασχαλάκης ήταν πάρα πολύ… ζεστός κι ας είχε πολικό ψύχος. Σε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές περιπτώσεις ευκαιριών, σταμάτησε τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Παρόμοια η κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να… σφυροκοπούν την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πασχαλάκη να… ορθώνει το ανάστημά του συνεχώς…

Οι τελικές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ διαδεχόταν η μία την άλλη, ωστόσο οι επιθετικοί του Δικεφάλου δεν βρήκαν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βλάνταν Ίβιτς ρίσκαρε νωρίς, φορτώνοντας την επίθεσή του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου, με τον ΠΑΟΚ να χάνει για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα του στο πρωτάθλημα, και τον ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό.

ΠΑΟΚ (ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ, 3-5-2): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (67’ Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας (86’ Περέιρα), Κουλούρης (61’ Αθανασιάδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, 4-5-1): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (27’ λ. τρ. Γαρουφαλιάς, 75’ λ.τρ. Μαμπουλού), Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Γιάκος (88’ Μπουκουβάλας), Ακόστα.

* Oριστικά αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή λόγω του πάγου στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι είναι πιθανό να οριστεί μέσα στην εβδομάδα, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν υποχρώσεις για το Κύπελλο.

Η 2η αγωνιστική
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-0
Βέροια – Ηρακλής (αναβλήθηκε)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 3-2
ΠΑΟΚ– ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Παναιτωλικός – Πανιώνιος (8/1, 17.15)
Πλατανιάς – Λάρισα (8/1, 17.15)
Ξάνθη – Ολυμπιακός (8/1, 19.30)
Παναθηναϊκός – Κέρκυρα (9/1, 19.30)

H βαθμολογία
Ολυμπιακός 34
Ξάνθη 25
Παναθηναϊκός 22
Πανιώνιος 22
ΠΑΣ Γιάννινα 22
ΑΕΚ 21
Ατρόμητος 21
ΠΑΟΚ 20
Πλατανιάς 17
Παναιτωλικός 16
Αστέρας Τρίπολης 15
Κέρκυρα 13
Λάρισα 13
Λεβαδειακός 12
Βέροια 8
Ηρακλής 7

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v