«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Ροντρίγκεζ στη Γαλατασαράι με €3,5 εκατ.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ αναζητεί τον διάδοχο του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, στην Τουρκία είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον ποδοσφαιριστή που θα έχει αποδοχές που θ’ αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ!

«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Ροντρίγκεζ στη Γαλατασαράι με €3,5 εκατ.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ στην Γαλατασαράι, αφού παρά τη... σιωπή από τον «δικέφαλο του βορρά», στην Τουρκία μιλούν για τελειωμένη υπόθεση!

Το μέλος της διοίκησης Λεβέντ Ναζίφογλου, μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους για μεταγραφικά ζητήματα ανέφερε χαρακτηριστικά:«Η μεταγραφή του Ροντρίγκες ολοκληρώθηκε».

Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν πρώτα να ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκες και μετά την πώλησή του, αλλά αυτό μπορεί να και να μην συμβεί.

Όσο για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Γαλατά θα πληρώσει λίγο πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή να υπογράφει για τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του (μαζί με μπόνους) να φτάνουν στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ροντρίγκες αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και τη Δευτέρα θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v