Tσίπρας: Άκουσα ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για τον συνεπίθετο σκόρερ της Καλλιθέας στο ματς με τον Άρη, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο σύλλογο συνδρόμου Down στη Θεσσαλονίκη.

Tσίπρας: Άκουσα ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ

Δύο ποδοσφαιρικά σχόλια έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Σύλλογο Συνδρόμου Down, αφού αναφέρθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Άρη.

Ο πρωθυπουργός συζητώντας με τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου, ο οποίος παίζει ποδόσφαρο και μπάσκετ, του είπε: “Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ έ;”. Το σχολίο του αυτό προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, αλλά και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον άγωνα με την Καλλιθέα», είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Ναι άκουσα ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ».

Λίγη ώρα αργότερα, από τον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και πάλι στα γκολ του Αντρέα Τσίπρα στον αγώνα της Καλλιθέας απέναντι στον Άρη. Μιλώντας με τον πρόεδρο της ΔΕΘ είπε ότι πρέπει να αρχίσει προπονήσεις τώρα που όλοι συζητούν για τα γκολ του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v