Oι Κινέζοι προσφέρουν 150 εκατ. ευρώ για τον Ομπαμεγιάνγκ!

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη μεταγραφή-μαμούθ του Οσκάρ από την Τσέλσι με 60 εκατ. ευρώ, η Σανγκάη SIPG τινάζει την μπάνγκα στον αέρα για τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρντμουντ!

Oι Κινέζοι προσφέρουν 150 εκατ. ευρώ για τον Ομπαμεγιάνγκ!

Άνω-κάτω το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κάνουν οι Κινέζοι, αφού έχουν βαλθεί να «κλέψουν» πρωτοκλασάτα ονόματα από το κραταιό ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Έτσι, μετά από μια σειρά από μεγάλα ονόματα, στο στόχαστρό τους μπήκε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, η Σανγκάη SIPG είναι έτοιμη να προσφέρει 150 εκατ. ευρώ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Παράλληλα, οι διοικούντες της κινεζικής ομάδας προσφέρουν 41 εκατ. ευρώ ετησίως στον 27χρονο στράικερ, μετατρέποντάς τον, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως.

Προπονητής της κινεζικής ομάδας είναι ο Πορτογάλος Αντρέ Βίλας Μπόας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες απέκτησε τον Οσκάρ απ' την Τσέλσι έναντι 60 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v