Aντετοκούνμπο: «Σπανούλης, Τέοντοσιτς και Γιουλ είναι για ΝΒΑ»

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρθηκε σε τρεις Ευρωπαίους που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και αναφέρθηκε στον άσο του Ολυμπιακού, αλλά και τον Σέρβο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ισπανό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Aντετοκούνμπο: «Σπανούλης, Τέοντοσιτς και Γιουλ είναι για ΝΒΑ»

Σε λιγότερο από... 60 δευτερόλεπτα, αφού αυτό είναι το κόνσεπτ της ιστοσελίδας «60 Seconds or Less", ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε μία σειρά από ερωτήματα.

Ο Έλληνας άσος μίλησε πριν την αναμέτρηση των Milwaukee Bucks με τους Wizards, με τα ερωτήματα να εστιάζουν στους Ευρωπαίους που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ. Εκείνος ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις: "Φέτος έχουμε στο ΝΒΑ τους περισσότερους ξένους παίκτες από ποτέ" είπε και συνέχισε: "Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι έχουν επίδραση στις ομάδες τους, παίκτες όπως ο Pau Gasol, o Marc Gasol κι ο Dirk Nowitzki. Μας δείχνουν τον δρόμο για να κάνουμε το ίδιο, οπότε προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους. Υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι που θα μπορούσαν να βρίσκονται εδώ. Ο Sergio Llull σίγουρα είναι ένας από αυτούς, ο Σπανούλης, ο Teodosic, πολλοί είναι. Όσο για εμένα, θέλω σε τρία - πέντε χρόνια από τώρα να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v