Mετά τη... χυλόπιτα από Ζλάταν, οι Κινέζοι θέλουν Ρούνεϊ

Οι Ασιάτες θέλουν να κάνουν τον Άγγλο επιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Κλειδί για τη μεταγραφή του ο Ζοσέ Μουρίνιο που δεν δείχνει να «καίγεται» να τον κρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ»

Mετά τη... χυλόπιτα από Ζλάταν, οι Κινέζοι θέλουν Ρούνεϊ

Η προσπάθεια των Κινέζων να πάρουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπεσε στο κενό, αφού ο Σουηδός αρνήθηκε το... φορτηγό με τα εκατομμύρια που του πρόσφεραν απλόχερα. Ωστόσο η προσπάθεια να διανθίσουν το Πρωτάθλημά τους με αστέρια πρώτου μεγέθους δεν σταματούν και έτσι ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση μαμούθ στον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 31χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του επί Μουρίνιο και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κουνήσει μαντήλι στο "Ολντ Τράφορντ".

Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν δύο ομάδες από την Κίνα και να τον κάνουν δικό τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" η Guangzhou Evergrande Taobao και η Beijing Guoan θέλουν να τον πείσουν να πάει στην Κίνα. Για να το καταφέρουν του προτείνουν ένα συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πρόταση είναι ύψους 700.000 λιρών την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ανεβαίνει στα 33.600.000 λίρες (39.500.000 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v