H ΝΟVA έδωσε κανονικά τα χρήματα της ΑΕΚ

Το συνδρομητικό κανάλι είναι απολύτως «εντάξει» στις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ένωση, αφού με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια επανέφερε το πριμ των 1,4 εκατ. ευρώ.

H ΝΟVA έδωσε κανονικά τα χρήματα της ΑΕΚ

Η ΝΟVA δεν έχει καμία διάθεση κόντρας με την ΑΕΚ, παρά το εξώδικο της Ένωσης, αφού σεβάστηκε όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις, απέναντι στους «κιτρνόμαυρους», όπως κάνει και με όλες τις ομάδες και τη Super League. Mάλιστα θεωρεί δίκαιο το αίτημα της ΑΕΚ.

To συνδρομητικό κανάλι ακολούθησε πιστά τη σύμβαση με τη Λίγκα. Έτσι με την επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια επανέφερε και το μπόνους του 1,4 εκατ. ευρώ που αναλογούσε στην Ένωση. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν στη διοργανώτρια αρχή, η οποία μοίρασε και τα χρήματα.

Το συνδρομητικό θα δώσει περίπου 81 εκατ. ευρώ στην Super League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διετίας 2017-2019. Επομένως η Super League θα πρέπει να ορίσει συνεδρίαση ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα και να διευθετηθεί το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ, καθώς η Nova δίνει στον συνεταιρισμό των ΠΑΕ από την σεζόν 2015-16 επιπλέον 1,45 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στην επιπλέον εμπορική αξία της ΑΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v