Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Generali μαγειρεύει LIVE για να στηρίξει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

Τη στήριξή της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα προσφέρει η Generali μεσω μια προτότυπης γιορτινής δράσης, στο πλαίσιο της οποίας ο ηθοποιός Γ. Κοψιδάς και ο τραγουδιστής Α. Παναγιωτίδης, μέσω της σελίδας facebook της Generali, θα φτιάξουν LIVE μαλομακάρονα ακολουθώντας τις συμβουλές του κόσμου.

H Generali μαγειρεύει LIVE για να στηρίξει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»
Μια πρωτότυπη γιορτινή δράση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12, και που στόχο έχει την στήριξη του πολύτιμου έργου που προσφέρει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει μέσω της σελίδας της στο facebook η Generali.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/12 στις 20.00, μέσω της σελίδας facebook της Generali, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς και ο τραγουδιστής Άκης Παναγιωτίδης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια LIVE δοκιμασία… που δεν είναι άλλη από την ετοιμασία του παραδοσιακού μελομακάρονου! Όμως, αντιμετωπίζουν μια σοβαρή πρόκληση… δεν διαθέτουν γνώσεις «υψηλής ζαχαροπλαστικής»! Για να ολοκληρώσουν αυτήν τη γλυκιά δοκιμασία επιτυχώς, θα χρειαστούν λίγη βοήθεια.

Έτσι από τη σελίδα της www.facebook.com/GeneraliHellas/, η εταιρία καλεί όλο τον κόσμο να συνδράμει την προσπάθειά τους, καταθέτοντας με comment τις συμβουλές του. Απαντώντας στις ερωτήσεις και απορίες τους, κατευθύνοντας τη διαδικασία ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βοηθώντας τους δύο επίδοξους ζαχαροπλάστες, στέλνοντας σε πραγματικό χρόνο τα δικά σας γαστρονομικά μυστικά για τα τέλεια μελομακάρονα, η Generali μας καλεί να αποδείξουμε μαζί, πως «ακόμη και μέσω του facebook, μπορούμε να συγκεντρωθούμε, να συνεργαστούμε αποτελεσματικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».

Μαζί με την γλυκιά αυτή προσφορά, η Generali, θα επισφραγίσει την στήριξή της, προσφέροντας εκ μέρους των Συνεργατών και φίλων της μια σημαντική δωρεά, προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραμένοντας για μια ακόμη χρονιά αρωγός στο έργο ενός οργανισμού που εδώ και 21 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες παιδιά.

«Ελάτε να αποδείξουμε όλοι μαζί, όπου κι αν βρισκόμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε, ότι η Αποστολή μας παραμένει ίδια: να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε», αναφέρει η Generali.

Για να δηλώσετε το «παρών» στην παραπάνω ενέργεια, απλά συνδεθείτε, στο:https://goo.gl/7GDQWX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v