Σοκ για την ΑΕΚ ισοφαρίστηκε στην εκπνοή

Με γκολ του Μαμπουλού οι Γιαννιώτες έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ, έχασε πέναλτι με τον Μάνταλο, ενώ έπαιζε από το 10ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αραβίδη.

Σοκ για την ΑΕΚ ισοφαρίστηκε στην εκπνοή

H AEK άγγιξε μια σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στο τελευταίο... δευτερόλεπτο ισοφαρίστηκε από τον Μαμπουλού (1-1) και έτσι έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο! Η Ένωση βρέθηκε από νωρίς (10’) με δέκα παίκτες, μετά το χτύπημα του Αραβίδη στον Μπέριο, αλλά παρ’ όλα αυτά στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 30’ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, μετά από κράτημα του Πατίτο από τον Μπουκουβάλα, αλλά ο Μάνταλος σημάδεψε το δοκάρι! Στο 66’ ο Πέκχαρτ πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Γιόχανσον και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσα. Σε κόρνερ από τα αριστερά ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα πήγε στον Κόντε που έσπρωξε την μπάλα μπροστά προς τον Μαμπουλού, ο οποίος από θέση οφσάιντ (ήταν πιο μπροστά από τον Σιμόες), γύρισε και σκόραρε για το 1-1.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (76’ Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Πατίτο (77’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (87’ Βάργκας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72’ Κόντε), Ακόστα (76’ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς (86’ Γιάκος), Κούτρης, Μαμπουλού, Ζάιρο ντα Σίλβα

Η 15η αγωνιστική
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Βέροια – Ξάνθη 0-4
Πλατανιάς – Ατρόμητος 17.15
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-5
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1
Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-4
Λάρισα – Παναθηναϊκός 0-0
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

H βαθμολογία
Ολυμπιακός 31
Ξάνθη 22
Παναθηναϊκός 22
Πανιώνιος 21
ΑΕΚ 20
ΠΑΣ Γιάννινα 18
ΠΑΟΚ 17
Ατρόμητος 17
Παναιτωλικός 15
Λεβαδειακός 12
Κέρκυρα 12
Αστέρας Τρίπολης 12
Πλατανιάς 11
Λάρισα 10
Βέροια 8
Ηρακλής 7

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v