Ο Γραμμένος νέος εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ

Πανηγυρική εκλογή του μοναδικού υποψηφίου της Ομοσπονδίας με 147 ψήφους. Ενίσχυση των ΕΠΣ υποσχέθηκε ο Κουτσοκούμνης.

Ο Γραμμένος νέος εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ

Ο Ευάγγελος Γραμμένος εξελέγη ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με 147 ψήφους υπέρ, 8 άκυρα και 8 λευκά. Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΕ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και συγκέντρωσε μεγάλο ποσοστό αποδοχής.

Με 106 ψήφους υπέρ, 28 λευκά και 29 άκυρα, εξελέγη ως αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ ο κ. Παπαχρήστου. Ο Ευ. Γραμμένος στη σύντομη ομιλία του, πριν από την διαδικασία των εκλογών, τόνισε ότι πρέπει να ηρεμήσει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο.

«Η σημερινή διαδικασία δημιουργεί μία ανασφάλεια και έχει μία ιδιαιτερότητα. Εφόσον βρισκόμαστε εν ολομέλεια θα ήταν καλό ο καθένας να αναπτύξει τις δικές του θέσεις. Να λυθούν απορίες για να ηρεμήσει η κατάσταση. Θα σας παρακαλούσα να μιλήσουμε για λίγο μετά. Δεν μας τιμάει να έχουμε μία Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Αυτή η χώρα έχει την δυνατότητα να βρει αυτό το νέο που της αρμόζει και της αξίζει.

Όσοι είστε από το σώμα θα προτιμούσα να με προτιμήσει με την ψήφο του και εγώ αντίστοιχα να δεσμευτώ απέναντι σε όλους θα φροντίσω να κάνω πράξη αυτό που τόσα χρόνια παλέψαμε αλλά δεν το καταφέραμε”, ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ενίσχυση από FIFA

Την άμεση οικονομική ενίσχυση των Ενώσεων υποσχέθηκε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στη συζήτηση που είχε μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης με τους εκπροσώπους των ΕΠΣ. «Για τα χρήματα η ΕΠΟ αδυνατεί. Επειδή είναι Χριστούγεννα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έρθει μία εισφορά από την FIFA και την UEFA. Δεν θέλω να παραφουσκώσω ποσά. Να το δείτε ως δείγμα καλής θέλησης. Επειδή το αντιλήφθηκα στους διαδρόμους το βασικό θέμα της χρηματοδότησης. Δεν υπόσχομαι τίποτα. Υπόσχομαι κινητικότητα και ενέργειες και από μένα και από τον Ζόραν για την χρηματοδότηση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v