O Παναθηναϊκός έχασε και από τη Θέλτα (2-0)

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να δείξουν καλό πρόσωπο ούτε στην αυλαία των ομίλων και παρέμειναν για 13ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους.

O Παναθηναϊκός έχασε και από τη Θέλτα (2-0)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τη Θέλτα στη Λεωφόρο και ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στους ομίλους του Europa League, με συγκομιδή μόλις έναν βαθμό.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί εάν ο Ρινάλντι ήταν αποτελεσματικός στο 3ο λεπτό, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Ρούμπεν. Στο επόμενο λεπτό από σέντρα του Mάγιο από τα δεξιά (ο Γουακάσο δεν τον ακολούθησε), ο Μολέδο έχασε τον Γκουιντέτι, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Στιλ!

Η ισπανική ομάδα κλείδωσε τη νίκη στο 76΄ με πέναλτι. Ο Μολέδο ανέτρεψε τον Γκουιντέτι (τσίμπησε τη μπάλα) και ο Βραζιλιάνος στόπερ τον βρήκε με τις τάπες στο στήθος. Σωστή η απόφαση του διαιτητή. Ο Ορεγιάνα νίκησε τον Στιλ.

Η Θέλτα προκρίθηκε στους «32» μαζί με τον Άγιαξ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης, 4-3-3): Στιλ, Χουχούμη, Ζέκα, Λουντ (83΄ Κουτρουμπής), Βιγιαφάνιες (70΄ Λέτο), Ρινάλντι (60΄ Ιμπάρμπο), Γουακάσο, Μέστο, Μολέδο, Εμποκού και Ιβανόφ

ΘΕΛΤΑ (Εντουάρντο Μπερίσο, 4-3-3): Ρούμπεν - Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι – Ραντόγια, Βας (63΄ Ντίας), Ερνάντεθ - Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (89΄ Γκόμες), Ορεγιάνα (83΄ Σίστο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v