Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΑΠΟΕΛ (2-0) και προκρίθηκε ως δεύτερος

Οι «ερυθρόλευκοι» μακριά από τον καλό τους εαυτό ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από την κυπριακή ομάδα με αυτογκόλ του Ντα Κόστα (19’) και γκολ του Ντε Καμάργκο (83’).

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΑΠΟΕΛ (2-0) και προκρίθηκε ως δεύτερος

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-0 στο Γ.Σ.Π. από τον ΑΠΟΕΛ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League, και τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι στην κλήρωση της φάσης των «32» της διοργάνωσης, τη Δευτέρα (14:00), στη Νιόν, θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδύναμων.

Στο 19’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μ’ έναν πολύ περίεργο τρόπο. Ο Αλωνεύτης έκανε μπαλιά από την άμυνα, ο Λεάλι έκανε κακή έξοδο, ο Σωτηρίου πέρασε την μπάλα από πάνω του και σηκώθηκε για κεφαλιά. Η μπάλα χτύπησε στον Ντα Κόστα, ο οποίος μπερδεύτηκε με τον Βιάνα (σχεδόν δεν πήδηξαν για την κεφαλιά) και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός «απάντησε» στο 40’ με δοκάρι. Από κόρνερ του Φορτούνη από τα δεξιά και κεφαλιά του Βιάνα στη δεξιά δοκό και άουτ!

Ο ΑΠΟΕΛ κλείδωσε τη νίκη στο 83’, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση με τον Γιαννιώτα από τον άξονα, άνοιξε δεξιά στον Μοράις, ο οποίος με παράλληλη πάσα βρήκε τον Ντε Καμάργκο στο δεύτερο δοκάρι και ο Βέλγος, με κοντινή προβολή σε κενή εστία, έγραψε το 2-0.

ΑΠΟΕΛ (ΤΟΜΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ, 3-5-2): Βάτερμαν – Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου – Βινίσιους, Μοράις – Αλωνεύτης, Μπερτόγλιο (67’ Ορλάντι), Εφραίμ (60’ Γιαννιώτας) – Σωτηρίου (81′ Ντε Καμάργκο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ, 4-4-2): Λεάλι – Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια (76’ Μανθάτης) – Ρομαό, Μαρτίνς (66’ Ανδρούτσος) – Ελιουνούσι, Φορτούνης (76’ Ντομίνγκες), Σεμπά – Ιντέγε.

Στη κλήρωση της Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μια εκ των: Κοπεγχάγη (Δανία), Λιόν (Γαλλία), Τότεναμ (Αγγλία), Μπεσίκτας (Τουρκία) που ήρθαν από το Champions League ως καλύτερες τρίτες και Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Σεντ Ετιέν (Γαλλία), Ζενίτ (Ρωσία), Ρόμα (Ιταλία), Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) ή Γκενκ (Βέλγιο), Άγιαξ (Ολλανδία), Σαχτάρ (Ουκρανία), Σάλκε (Γερμανία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Σπάρτα (Τσεχία), Οσμάνλισπορ (Τουρκία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v