Καρέ επιστροφών για τον ΠΑΟΚ και λίγες... ώρες άδεια

Λέοβατς, Κάνιας, Κρέσπο και Περέιρα τέθηκαν στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς. Με απόφαση Ίβιτς οι παίκτες του «δικέφαλου του βορρά» πήραν ολιγόωρη άδεια για να δουν τις οικογένειές τους.

Καρέ επιστροφών για τον ΠΑΟΚ και λίγες... ώρες άδεια

Kαλά ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του κομβικού αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς την Πέμπτη στη Τούμπα. Στις προπονήσεις του «δικέφαλου του βορρά» επέστρεψαν οι Λέοβατς, Κάνιας, Κρέσπο και Περέιρα και τίθενται κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν για μερικές ώρες στα σπίτια τους και να δουν τις οικογένειές τους. Στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στο «Μακεδονία Παλλάς» όπου ύστερα από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα παραμείνουν μέχρι και το ματς της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Τα πράγματα ήταν κάπως πιο… ελεύθερα και στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, καθώς οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου του Βορρά» πήγαν με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα κι όχι με το λεωφορείο της ομάδας, λόγω των θεραπειών που περιελάμβανε το πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v