Παναθηναικός: Χωρίς Σάμπα με Θέλτα

Ο Κονγκολέζος αμυντικός είναι η μοναδική απουσία για τον Παναθηναϊκό στο ματς της Πέμπτης με την ισπανική ομάδα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μείωσε την άδεια Στραματσόνι!

Παναθηναικός: Χωρίς Σάμπα με Θέλτα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος για το ματς της Πέμπτης με τη Θέλτα, για την αυλαία των ομίλων του Europa League, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί σοβαρή. Αγωνιστικά ο μοναδικός απόντας θα είναι ο ανέτοιμος Κρίστοφερ Σάμπα.

Από εκεί και πέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα.

Σε ότι αφορά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη «ψαλιδίστηκαν». Ο Έλληνας τεχνικός δεν είδε με καλό μάτι το μεγάλο διάστημα (εννέα μέρες), που είχε αποφασίσει ο Αντρέα Στραματσόνι να λείψουν οι ποδοσφαιριστές.

Παρόλο λοιπόν που βρέθηκε σε δύσκολη θέση εξαιτίας του γεγονότος ότι αρκετοί εξ αυτών είχαν βγάλει ήδη εισιτήρια για να ταξιδέψουν κοντά στις οικογένειές τους, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απουσιάσουν δυο μέρες λιγότερες του προγραμματισμένου.

Έτσι, οι παίκτες δεν θα μείνουν ελεύθεροι μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ στις 18 Δεκέμβρη (προκειμένου η ομάδα να δουλέψει λίγο παραπάνω στις αδυναμίες της) και η άδειά τους θα διαρκέσει από τις 21 ως τις 27 του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v