Ο Ολυμπιακός με τον Ντομίνγκες στην αποστολή για Κύπρο

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο νησί της Αφροδίτης με τον Αργεντινό στις επιλογές του Μπέντο, μετά από αρκετό καιρό. Οι Πρωταθλητές θέλουν τη νίκη για να πάρουν τη πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός με τον Ντομίνγκες στην αποστολή για Κύπρο

Με τον Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Κύπρο ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αργεντινός άσος υπολογίζεται κανονικά από τον Παουλο Μπέντο και επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή, ώστε με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει από το «ΓΣΠ» με το διπλό.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παναγιώτης Ρέτσος, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, όπως και ο Ομάρ Καρντόσο, που ταλαιπωρείται από γρίπη. Εκτός για ακόμα ένα ματς και ο Μάρκο Μάριν, όπως, φυσικά και ο τιμωρημένος Μποτία, αλλά και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Χαρακτηριστικό το ότι οι 6 από τους 20 συνολικά ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας.

Αναλυτικά οι 20 που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι της Κύπρου: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v