Smart.... ανταλλαγή χρημάτων μεταξύ φίλων

Τo πρωτοποριακό μέσο ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής i-bank Social Pay και πώς μπορεί να αλλάξει τις συνήθειές μας. Η άμεση αποστολή χρημάτων ακόμη και χωρίς να είναι γνωστός ο τραπεζικός λογαριασμός και το ηλεκτρονικό... μοίρασμα των λογαριασμών.

Smart.... ανταλλαγή χρημάτων μεταξύ φίλων

Να λοιπόν που έφθασε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε τα πλήκτρα του smartphone και για τις καθημερινές μας συναλλαγές.

Μια κλασική συμβουλή των "παλιών" ήταν πως πρέπει να έχεις πάντα χρήματα στην τσέπη σου. Και, σίγουρα, είναι καλή συμβουλή, γιατί κανείς μας δεν θέλει να ξεμείνει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Σήμερα, οι συμβουλές των παλιών έχουν... ψηφιοποιηθεί.

Το "άυλο" χρήμα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Τώρα, οι συναλλαγές μας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο... smart, με το i-bank Social Pay, ένα πρωτοποριακό μέσο ηλεκτρονικής πληρωμής από την Εθνική Τράπεζα, που αλλάζει τις συνήθειές μας και διευκολύνει σημαντικά την καθημερινή μας ζωή.

Βγείτε με τους φίλους σας για αγορές, καφέ, ποτό, φαγητό και ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την πληρωμή του λογαριασμού σας.

Το i-bank Social Pay, σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε χρήματα με τους φίλους σας, άμεσα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Πως γίνεται αυτό;

Αρχικά κατεβάζετε την εφαρμογή (απαιτούνται τουλάχιστον iOS 7.0 ή Android 4.0) και συνδέετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό ή το προφίλ σας στο Facebook με έναν λογαριασμό καταθέσεων Εθνικής Τράπεζας. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να είστε χρήστης του i-bank Internet Banking. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τον Κωδικό Χρήστη (User ID) και τον Μυστικό Κωδικό (Password) που έχετε ήδη. Αν δεν έχετε, μπορείτε να τους προμηθευθείτε από ένα Κατάστημα Εθνικής Τράπεζας. Έπειτα, μπορείτε να στείλετε χρήματα με μία κίνηση στους φίλους σας, είτε από τις επαφές του τηλεφωνικού σας καταλόγου, είτε από την λίστα φίλων σας στο Facebook, με την προϋπόθεση ότι κι εκείνοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Την ίδια στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε χρήματα από έναν φίλο σας, σε κάποια στιγμή ανάγκης, με την επιλογή "Αίτημα". Μάλιστα με τη δυνατότητα split-the-bill μπορείτε να μοιραστείτε αυτόματα το λογαριασμό με τους φίλους σας και η εφαρμογή θα στείλει μόνη της αιτήματα πληρωμής στον καθένα.

Η χρήση της εφαρμογής, όπως και η αποστολή/λήψη χρημάτων μέσω αυτής είναι εντελώς δωρεάν. Η πίστωση των χρημάτων από τον ένα λογαριασμό στον άλλο γίνεται άμεσα, χωρίς καμία αναμονή, και μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας που δεν χρησιμοποιούν το i-bank Social Pay είτε μέσω SMS, είτε μέσω δωρεάν ειδοποίησης από το Facebook. Και, φυσικά, όλες οι συναλλαγές σας αποθηκεύονται στην εφαρμογή, και μπορείτε να τις ελέγχετε ανά πάσα στιγμή.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο smartphone σας, κάντε ένα κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 181818 ή στο www.nbg.gr.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v