Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Oυαλία πέταξε εκτός... Ευρώπης την Βόρεια Ιρλανδία

Οι «οράνιε» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και προκρίθηκαν στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αυτογκόλ!

Η Oυαλία πέταξε εκτός... Ευρώπης την Βόρεια Ιρλανδία

 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να μην βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά η Ουαλία επικράτησε με 1-0 της Βορείου Ιρλανδίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν για να… σε παίρνει ο ύπνος και οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Αν εξαιρέσουμε κάποια μακρινά σουτ (ένα του Γουάρντ για τη Βόρεια Ιρλανδία και ένα Μπέιλ που έφυγε μακριά από την αντίπαλη εστία), ουσιαστικά το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια δυνατή στιγμή.

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες μπήκαν με φόρα, δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις για καλύτερο θέαμα, αλλά και πάλι οι φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο. 

Όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα κρινόταν είτε μετά το πέρας των 90 λεπτών αλλά οι «οράνιε» χτύπησαν στο 75’ με... αυτογκόλ του ΜακΌλει!

Ο Ράμσεϊ «βρήκε» τον Μπέιλ που ήταν αμαρκάριστος στα αριστερά, έκανε δυνατό γύρισμα και ο αμυντικός της Ιρλανδίας αντέδρασε κάκιστα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Βόρεια Ιρλανδία (Ο' Νιλ): ΜακΓκόβερν, ΜακΌλεϊ (84’ Μαγκένις), Τζ. Έβανς, Ντέιβις, Λάφερτι, Κ.Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ (79’ ΜακΓκίν), Χιούζ, Γουάρντ (69’ Γουάσινγκτον), Κάθκαρτ

Ουαλία (Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τέιλορ, Ντέιβις, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέλ, Λέντλεϊ (62’ Τζόναθαν Γουίλιαμς), Βόουκς (55’ Ρόμπσον-Κανού)

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v