Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο δωρεάν μάρκετινγκ e-book από τη Marketing Consultant

Στις βασικές αρχές μελέτης της συμπεριφοράς του καταναλωτή εστιάζει το νέο μάρκετινγκ e-book «Η συμπεριφορά του Καταναλωτή - Γνωρίστε πώς σκέφτεται και αυξήστε τις πωλήσεις σας!» που προσφέρει δωρεάν η εταιρία Marketing Consultant.

Νέο δωρεάν μάρκετινγκ e-book από τη Marketing Consultant

Η εταιρία Marketing Consultant προσφέρει δωρεάν το μάρκετινγκ e-book «Η συμπεριφορά του Καταναλωτή - Γνωρίστε πώς σκέφτεται και αυξήστε τις πωλήσεις σας!» το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες μικρών / μεσαίων επιχειρήσεων και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, μέσα σ' αυτό το marketing e-book οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν ότι χρειάζεται να γνωρίζουν για τις βασικές αρχές μελέτης της συμπεριφοράς του καταναλωτή.

Πώς αντιδρά ο καταναλωτής; Ποια τα στάδια από τα οποία περνάει για να αποφασίσει και να αγοράσει; Τι τον παρακινεί ή τι τον αποθαρρύνει; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντά το e-book.

Σύμφωνα με την εταιρία, η πράξη της αγοράς είναι η μόνη ορατή δράση μίας πολυσύνθετης διαδικασίας που συμβαίνει στο μυαλό των καταναλωτών. Για τις επιχειρήσεις, η κατανόηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους, να απαντήσουν επαρκώς στις ανάγκες και στα «θέλω» των καταναλωτών και έτσι να χτίσουν μια σωστή στρατηγική μάρκετινγκ αυξάνοντας το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το e-book δωρεάν εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v