Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μηνύματα συνδέουν τον Γ. Λαγό με επίθεση στην Ηλιούπολη

Νέα μηνύματα συνδέουν τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό με επίθεση σε στέκι στην Ηλιούπολη τον περασμένο Ιούλιο.

Μηνύματα συνδέουν τον Γ. Λαγό με επίθεση στην Ηλιούπολη

Νέα στοιχεία και διάλογοι για την δράση της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στην δικογραφία, αποκαλύπτουν τον τρόπο δράσης της και πιθανότατα "ενοχοποιούν" περαιτέρω τον βουλευτή Γ. Λαγό. Η ανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχώς η δικογραφία εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία.

Μέχρι στιγμής 26 άτομα έχουν προφυλακιστεί, οι κατηγορούμενοι έχουν φτάσει τους 50, ενώ εκκρεμεί η απολογία ακόμα 16 προσώπων. Συνολικά στην δικογραφία περιέχονται πάνω από 100 καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας.

Τα επίμαχα μηνύματα που πλέον περιλαμβάνονται στον φάκελο της υπόθεσης φέρονται να έπονται "χτυπήματος" μελών της Χρυσής Αυγής σε στέκι στην Ηλιούπολη με την ονομασία " συνεργείο" στις 10.7. Τα μηνύματα προέκυψαν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε στο κινητό του Γ. Λαγού.

12/07
SMS Πρός Λαγό:
"Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε";

11/07
SMS Λαγός προς τρίτο:
"Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό".

"Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή".

18/07
SMS Πρός Λαγό:
"Έμαθα ότι στα κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρακευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v