Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένωση Αποφοίτων ΟΠΑ: Εκδήλωση για την αγορά εργασίας

Η αγορά εργασίας, η ανάπτυξη επιχειρηματικότητα αλλά και το είδος των στελεχών που αναζητούν ή θα αναζητήσουν οι επιχειρήσεις τα επόμενα χρόνια τίθενται στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργανώνει η Ένωση Αποφοίτων του ΟΠΑ.

Ένωση Αποφοίτων ΟΠΑ: Εκδήλωση για την αγορά εργασίας

Η Ένωση Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 εκδήλωσε με θέμα «Market yourself 2013 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: η κ. Βελλιώτου Πέγκυ, Partner της KPMG και συντονίστρια του πάνελ της εκδήλωσης, ο κ. Ρώσογλου Αθανάσιος, Γενικός Διευθυντής της Haifa SouthEast Europe S.A., ο κ. Σαλιάρης-Φασσέας Γεώργιος, Πρόεδρος South Western Europe - World Markets at IPG Mediabrands, ο κ. Τσίγκος Δημήτριος, Πρόεδρος YES - European Confederation of Young Entrepreneurs και Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, Founder & CEO StartTech Ventures και ο κ. Μπουραντάς Δημήτριος, Καθηγητής ΟΠΑ και συγγραφέας.

Από την πλευρά της KPMG, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την αγορά εργασίας, θα παρουσιαστούν τα νέα απαιτούμενα χαρακτηριστικά σήμερα.

Η αγορά εργασίας και η επιχειρηματικότητα θα δοθούν επίσης μέσα από την εμπειρία του Γεν. Διευθυντή της Haifa, κ. Ρώσογλου, με αξιοσημείωτη διεθνή δραστηριότητα τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία ειδικών λιπασμάτων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ξεχωριστές θα είναι και τοποθετήσεις του κ. Γ. Σαλιάρη-Φασσέα καθώς έχει ιδρύσει, πουλήσει, επενδύσει καθώς και αποτύχει σε 8 εταιρείες, έχει στήσει το γραφείο της Google στην Ελλάδα και αυτήν τη στιγμή είναι πρόεδρος για 5 χώρες σε πολυεθνική εταιρία στον χώρο των media, και του κ. Δ. Τσίγκου ίσως του πιο αρμόδιου προσώπου στην Ελλάδα για τη στήριξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Επιδίωξη της ένωσης και εφέτος θα είναι να δώσει την εικόνα του τι αναζητούν και τι θα αναζητήσουν οι επιχειρήσεις από τα στελέχη τους, καθώς και ποιές είναι οι αγορές που θα αναζητήσουν στελέχη τα επόμενα χρόνια. Επίσης, να δώσει ορισμένες κατευθύνσεις που πιθανά βοηθούν την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και ευκαιριών σε νέα άγνωστα πεδία ευκαιριών, όπως ο γεωργικός κλάδος αλλά και αυτός των social media.

Τη δική του μοναδική διάσταση θα δώσει ο κ. Μπουραντάς, γνώστης τόσο της αγοράς εργασίας αλλά και των αγωνιών και προσδοκιών των αποφοίτων, παλαιοτέρων και νέων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με το Workshop «Market yourself - Find a job through social media», ευγενική προσφορά της KPMG. Η κ. Σαραντίδη Έλενα θα προτείνει τρόπους να αναπτύξουμε το επαγγελματικό μας προφίλ στα social media με στόχο την εύρεση εργασίας.

H εκδήλωση θα καλύπτεται με live streaming μέσω του site www.fmvoice.gr, ευγενική προσφορά της Fm Voice και του οικονομικού site www.fmvoice.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v