Τα Public σας μαθαίνουν τα μυστικά των smartphones

Τα Public συνεχίζουν τον κύκλο των workshops τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 19.00, με θέμα «My Mobile Day: Infotainment, sharing and business», στο πλαίσιο της σειράς σεμιναρίων Digital Days.

Τα Public σας μαθαίνουν τα μυστικά των smartphones

Τα Public, σε συνεργασία με τη Samsung και τo DigitalLife.gr, ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής, μας μυούν κάθε Δευτέρα στα άδυτα του digital κόσμου μέσα από τη σειρά ανεξάρτητων σεμιναρίων Digital Days!

Best of mobile life:
Ποιά Smartphones κυκλοφορούν και ποιές είναι οι δυνατότητες τους; Χρησιμοποίησε το κινητό ως GPS, φωτογραφική, πορτοφόλι και multimedia center τσέπης. Πώς το Smartphone σου μεταμορφώνεται στο ιδανικό σύντροφο για ενημέρωση, διασκέδαση, socializing και business;

Οι ομιλητές Πέτρος Κηπουρόπουλος, Άγγελος Σφακιανάκης, Χριστίνα Κιτσάτη, Απόστολος Μαργιτούδης, Ρενάτα Εκινέ και Μαργαρίτα Γουργουρίνη θα σας μάθουν τα μυστικά των smartphones τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Public Συντάγματος!

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.digitaldays.gr/.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v