Neon Energy: Παραγωγή ενέργειας και από βιομάζα

Τις νέες της δραστηριότητες στο χώρο των ΑΠΕ αλλά και τις νέες ολοκληρωμένες πράσινες λύσεις της παρουσίασε, μεταξύ άλλων, η Neon Energy στην έκθεση «Έξυπνη Θέρμανση και Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013» από 27-30 Σεπτεμβρίου.

Neon Energy: Παραγωγή ενέργειας και από βιομάζα
Η Neon Energy έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση «Έξυπνη Θέρμανση και Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Neon Energy ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και της Εξοικονόμηση Ενέργειας, την επέκτασή της στη δυναμική αγορά της Ιαπωνίας, καθώς και τις ευκαιρίες επένδυσης που προσφέρονται σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Στο εντυπωσιακό και πρακτικό περίπτερό της, άνω των 315 τ.μ., η ομάδα ήταν διαθέσιμη και έτοιμη για να συμβουλέψει ουσιαστικά τους επισκέπτες της.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τις νέες ολοκληρωμένες πράσινες λύσεις της με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και συνακόλουθα την εξοικονόμηση ενέργειας και τις νέες συνεργασίες της με μεγάλες εταιρίες του χώρου. Συγκεκριμένα:

- Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου VIGOR Aluminium Systems.
- Αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης LG Therma V.
- Λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED.
- Ηλιακούς θερμοσίφωνες ΝEON ENERGY by CALPAK.
- Μονώσεις - θερμοπροσόψεις.

Επιπλέον, ενημέρωσε για τη μοναδική της προσφορά, τη δωρεάν αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων μίας οικίας με λάμπες LED για όσους επιλέξουν τη Neon Energy ως σύμβουλο έργου στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εξοικονόμηση κατ' οίκον».

Επίσης, η Neon Energy παρουσίασε τη νέα της δραστηριότητα στο χώρο των ΑΠΕ που είναι οι Μονάδες Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιομάζα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη και απέδειξε πόσο σημαντική είναι η Εξοικονόμηση Ενέργειας και οι λύσεις που προσφέρονται για τους ίδιους αλλά και τις επιχειρήσεις τους.

Σημειώνεται ότι η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρίες που δραστηριοποιείται στον κλάδο της Πράσινης Ενέργειας. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο των φωτοβολταϊκών με τις υπηρεσίες Business Development, EPC Contracting και Χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση φωτοβολταïκών έργων σε φωτοβολταϊκά πάρκα, επαγγελματικές στέγες και οικιακές στέγες.

Επιπλέον, δραστηριοποιείται στον κλάδο της Εξοικονόμησης Ενέργειας παρέχοντας ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, έξυπνες λάμπες LED και αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης. Έχει παρουσία στη Γερμανία, στην Ιαπωνία, στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v