Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Ευρεία γκάμα προϊόντων χωρίς γλουτένη

Η γκάμα προϊόντων χωρίς γλουτένη περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες προϊόντων ραφιού της Creta Farms και αριθμεί συνολικά 26 κωδικούς.

Creta Farms: Ευρεία γκάμα προϊόντων χωρίς γλουτένη

Η Creta Farms συνεχίζει να επενδύει σε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, μία εκ των οποίων είναι και η κατανάλωση προϊόντων χωρίς γλουτένη που απασχολεί πλέον σημαντική μερίδα καταναλωτών, προσφέροντας ήδη μέχρι σήμερα 26 κωδικούς προϊόντων ραφιού «χωρίς γλουτένη».

Η γκάμα σήμερα περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες προϊόντων ραφιού της Creta Farms και συγκεκριμένα συσκευασμένα προϊόντα Γαλοπούλας, Πάριζας, Ζαμπόν, Ωμοπλάτης, Σαλαμιού Αέρος, Λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης, Λουκάνικα Χωριάτικα και Λουκάνικα Κοκτέιλ.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δημιουργήθηκαν για όσους έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στη συγκεκριμένη ουσία και μέσω της κατάλληλης επισήμανσής τους, διευκολύνουν τους καταναλωτές να τα αναγνωρίσουν εύκολα και να τα επιλέξουν.

Όλα τα προϊόντα της γκάμας «χωρίς γλουτένη» παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και ελέγχονται με τεστ DNA από τα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλειά τους.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms κ. Τάκης Δομαζάκης δήλωσε: «Οι πολλαπλές και συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών αποτελούν για εμάς κινητήριο δύναμη, η οποία μας οδηγεί σε εξέλιξη και των προϊόντων μας. Έτσι, από μία ευρεία γκάμα προϊόντων «χωρίς γλουτένη», οι καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία, όχι μόνο δεν στερούνται αλλά μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ποικιλία γευστικών προτάσεων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v