Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Μέγας χορηγός Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών

Με τη δική του ομάδα, που αποτελείται από εργαζομένους της εταιρίας αλλά και κοινό, θα συμμετάσχει στο φετινό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ο ΟΠΑΠ, μέγας χορηγός της διοργάνωσης για το διάστημα 2011-2016.

ΟΠΑΠ: Μέγας χορηγός Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών
Ειρήνη. Δημοκρατία. Προσπάθεια. Συμμετοχή. Ισότητα. Άμιλλα. Κληρονομιά. Αξίες που χαρακτηρίζουν έναν αγώνα μοναδικό. Ένα γεγονός που ξεπερνά τη σημασία του αθλητικού δρώμενου, άμεσα ταυτισμένο με την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι μια διαδρομή ξεχωριστή: Είναι η αυθεντική διαδρομή που ακολούθησε ο Αθηναίος αγγελιοφόρος για να μεταφέρει το μήνυμα της νίκης. Δεν αποτελεί προϊόν σχεδιασμού για τη διεξαγωγή του αθλήματος, κατά το πρότυπο των υπολοίπων μαραθωνίων. Είναι η γνήσια διαδρομή του πρώτου Μαραθωνίου, όπως αυτή «χαράχθηκε» από την ιστορική συγκυρία.

Αυτή η αυθεντικότητα είναι που την καθιστά και την πλέον δύσκολη διαδρομή. Μία πορεία όπου οι κλίσεις αυξομειώνονται ακανόνιστα, ακολουθώντας τη γεωμορφία της Αττικής Γης, γεγονός που απαιτεί από τους δρομείς στρατηγική, αυτοπειθαρχία και αντοχή.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στα 55 χρόνια της ιστορίας της, έχει διανύσει τη δική της πορεία, στηρίζοντας άμεσα το νεότερο ελληνικό αθλητισμό: συμβάλλοντας στην απόκτηση των σύγχρονων υποδομών, ενισχύοντας όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και όλα τα αγωνίσματα, υποστηρίζοντας τους αθλητές, δίνοντας την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθεί αγώνες υψηλού επιπέδου. Πάντα συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η μετατροπή της επιχειρηματικής της ανάπτυξης σε προσφορά ουσίας στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του περιβάλλοντος.

Για το διάστημα 2011 – 2016 η ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζει το Μαραθώνιο Κίνημα, ως Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Φέτος, η ΟΠΑΠ δημιουργεί τη δική της ομάδα συμμετέχοντας στον Αγώνα, καθώς και στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων. Ομάδα που αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρίας αλλά και κοινό. Μία ομάδα που ο ρόλος της δεν περιορίζεται στη συμμετοχή στον Μαραθώνιο. Επεκτείνεται και αφορά στην επικοινωνία ενός μηνύματος, του μηνύματος του καλού. Ένα καλό που η ΟΠΑΠ θα υλοποιήσει επ' αφορμή του συμμετοχής της ομάδας της στον Μαραθώνιο και που θα αφορά όλους τους πολίτες της Αθήνας. Τη δημιουργία ενός ανοικτού χώρου άσκησης σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Στον φετινό Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα υπάρχει μια ομάδα που θα τρέχει για το καλό όλων μας. Η ομάδα της ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v