Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με την υποστήριξη του ΟΤΕ οι Νύχτες Πρεμιέρας

Ο ΟΤΕ στηρίζει το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, που ανοίγει τις πύλες του στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 29 του ίδιου μήνα.

Με την υποστήριξη του ΟΤΕ οι Νύχτες Πρεμιέρας
Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, με την υποστήριξη του ΟΤΕ, ανοίγει τις πύλες του στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 με την ταινία «Frances Ha» του Νόα Μπάουμπαχ, που ενθουσίασε φέτος το Βερολίνο, και συνεχίζει με περισσότερες από 200 ταινίες.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας έχει αποτελέσει πλατφόρμα ποιοτικών ταινιών από τον ανεξάρτητο αμερικανικό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο κινηματογράφο έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 50.000 θεατές. Το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα στους κινηματογραφόφιλους να ενημερώνονται για όλες τις τάσεις του μοντέρνου κινηματογράφου και να παρακολουθούν πρώτοι τις ταινίες που αναμένεται να γίνουν μεγάλες επιτυχίες.

Ο ΟΤΕ υποστηρίζει στις Νύχτες Πρεμιέρας, που ρίχνουν αυλαία στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με την ταινία «La Vie d' Adele» του Αμπντελαντίφ Κεσίς, που απέσπασε το Χρυσό Φοίνικα το Μάιο στο Φεστιβάλ Καννών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v