Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουρόπουλος (ΟΠΑΠ): Καμία ανησυχία για μονοπώλιο

Ερωτηθείς ο Κ. Λουρόπουλος για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, σημείωσε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. "Υπήρχαν πολλά ζητήματα προς επίλυση. Η ιδιωτικοποίηση όμως προχώρησε γρήγορα και με διαφάνεια", σημείωσε.

Λουρόπουλος (ΟΠΑΠ): Καμία ανησυχία για μονοπώλιο

Είναι ασφαλές το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, σε συνέντευξή του στο CNBS. 

Ερωτηθείς σχετικά, ο Κ. Λουρόπουλος τόνισε ότι τα θέματα που έχουν προκύψει είναι περισσότερο «θόρυβος» παρά ζητήματα ουσίας.

"Κερδίσαμε όλες τις νομικές μάχες, είναι ασφαλές το μονοπώλιο. Είναι νόμιμο. Επίκειται τελική απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας και περιμένουμε την απόφαση τον επόμενο μήνα", υπογράμμισε ο κ. Λουρόπουλος.

Αναφέρθηκε δε στα μέτρα που υιοθέτησε η κυβέρνηση, με τη θέσπιση της Επιτροπής Παιγνίων που διασφαλίζει τους όρους εφαρμογής του. "Πληρώσαμε περισσότερα από 1 δισ. ευρώ για αυτό το μονοπώλιο έως το 2030 ενώ δεν είμαστε το μοναδικό στην Ευρώπη. Πληρώνουμε στο κράτος 30% επί των μικτών εσόδων, πρόκειται για την υψηλότερη φορολόγηση στην Ευρώπη, η οποία είναι επίσης μέρος του νέου καθεστώτος για το μονοπώλιο", σημείωσε ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ.

Ερωτηθείς για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, σημείωσε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. "Υπήρχαν πολλά ζητήματα προς επίλυση. Η ιδιωτικοποίηση όμως προχώρησε γρήγορα και με διαφάνεια", σημείωσε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v